L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 8 de gener del 2016

L'Ajuntament millora el Carrer Ribera



L’Ajuntament de Tavernes ha procedit a millorar el Carrer Ribera amb la instal·lació de noves voreres i l’adaptació de passos per a persones disminuïdes físicament en els extrems del carrer. 

El Carrer Ribera serveix de zona de pas entre el Passeig Colom i la Plaça d’Espanya i les obres que ja han conclós han estat executades des de la regidoria de Contractació i Obres Públiques que presideix la regidora Llum Sansaloni. 
 

Els treballs, a més de millorar les voreres i habilitar els passos de persones amb dificultats, han servit per canviar tot el sistema de clavegueram, aigua potable i demés instal·lacions que queden soterrades davall la vorera.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be però falta pintar els pasos de vianants

La Cotorra de la Vall ha dit...

Això en unes setmanes i tot el poble.

Anònim ha dit...

Ja porten molt de temps amb això de que van a pintar els pasos però no es pinten....

La Cotorra de la Vall ha dit...

Es pintaran.

Anònim ha dit...

Des de setembre fins nadal per fer dos aceres en un carrer curtíssim (2 cases de llarg).
No cregeu que s'havera pogut acabar abans...
L'obra s'ha fet a un ritme molt lent i ha estat paralitzada molt de temps.

Anònim ha dit...

Des de setembre, no, les obres ja van començar en agost, recordeu http://www.valldignaaccessible.org/?p=1267
L'espera, a la fi, ha merescut la pena, però coindim que els plaços temporals s'hagueren tingut que recurtar.
Esperem que totes les obra que s'inicien de reforma de voreres, s'aprofiten per posar-se al dia en materi d'accessibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques per a tota la població, no sols per a 'persones disminuïdes físicament', sinó per a totes aquelles persones que al llarg de la seua vida veuen la seua mobilitat reduïda en algun moment, quan son nadons i van en carret, quan algú es trenca una cama o te un accident i temporalment va en cadira de rodes, o quan som grans i cada vegada mes, i utilitzem carrets que ens ajuden a caminar, i un escalonet pot suposar una barrera dificilment franquejable amb seguretat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Allò que importa és que s'ha fet. Han estat anys i anys les voreres en males condicions i han passat molts governs per l'Ajuntament abans d'aquest i no s'havia fet res.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que queda clar l'esperit del nostre escrit i quan diguem persones disminuïdes físicament englobem a qualsevol ciutadà que, per qualsevulla circumstància i en un moment determinat, troba dificultats en la seua mobilitat. No cerquem cinc peus al gat.

Anònim ha dit...

Esta miniobra ha tardat casi tant com la l'ovra de la Seu.
Mesos de molesties per als veins i per les persones que per alli pasen per una obra tan simple i de poca entitat.
Algú s'ha de posar les piles a l'ajuntament i exigir eficacia a les contrates.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Dos mesos comparats amb els anys i anys que han estat amb molèsties els veïns pel mal estat de les voreres no són comparables.

Anem a vore: si no estem mal informats, que segur que no, no han estat només les voreres les que s'han fet noves, sinó que s'han millorat totes les canonades i conduccions que passen per davall de les voreres. Els canvis ja no depén dels obrers sinó de les empreses que tenen les infraestructures soterrades. I això pensem que haurà pogut endarrerir l'obra, com li passa amb qualsevol veí quan ha de tocar infraestructures d'aigua potable, clavegueram, llum o telefonia.

Anònim ha dit...

Està un milio de voltes millor de lo que estava. ¿Que mes voleu?

Anònim ha dit...

I desde la meua ignorancia pregunte podeu dirme eixos redolinets que posen en eixes voreres noves pa que son?perque foten el peus que no veges entre el tacos eixos i les pedres del passeig colon ja no se per on caminar pa no fotrem mes el peus de lo que ja els tinc,un cero patatero pals que decideixem fer estes coses aixina de fastidioses,per no parlar de cuant portes tacons.

Anònim ha dit...

dic jo que seran coses de la normativa i les adaptacions per a cegs, no creus?

UN JUBILAT ha dit...

Té tota la raó l'Anonim de les 22,45,els taulells de botóns son per a que, quan els invidents arriben al pàs de peatons sapiguen que es el lloc per hon poden i deuen creuar el carrer,també es de veres que els dixosos taulells son un martiri per als peus,però,tot siga per la seguretat dels vianants invidents.