L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 28 de gener del 2016

La Conselleria incloura l'IES Jaume II el Just entre els centres a millorar quan conega la valoració de les obres a fer



La Generalitat inclourà l’IES Jaume II el Just en la relació de centres que gaudiran d’obres de millora i remodelació en la present legislatura una vegada sàpiga exactament les necessitats i tinga la valoració econòmica del cost. 
 
Això ho ha confirmat l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que va ser informat des de la mateixa Conselleria abans de que es donarà a conèixer el dimarts el llistat inicial de centres que entren en el Pla d’Infraestructures preparat per la Generalitat. La Conselleria va informar a l’alcalde, que com a diputat forma part de la Comissió d’Educació de les Corts Valencianes, perquè no tinguera una decepció en conéixer el primer llistat i vore que no s’havia inclós l’IES valler. 
 
¿I per què l’institut de Tavernes no es va incloure en eixa primera relació? Doncs, com hem informat ja en diverses ocasions perquè l’anterior govern del PP no havia deixat preparat cap expedient, cap previsió respecte a l’IES Jaume II el Just malgrat les promeses d’iniciar les obres. I com no hi havia cap document preparat, res previst pels tècnics es desconeixia que calia fer i quin era el seu cost 
 
Com ací en la Cotorra vam informar, va ser a finals de desembre quan en el transcurs de la visita que l’alcalde va mantenir amb el secretari autonòmic Miguel Solera per conéixer la previsió d’obres, que va saber que l’institut no es podria incloure en eixa primera relació del Pla d’Infraestructures perquè el govern anterior del PP no havia previst ni preparat res per a iniciar un expedient que determinara les possibles obres a executar i on poder basar-se per a fer una mínima previsió de costos. 
 
En aquella reunió es va acordar que seria els primers mesos de l’any nou quan els tècnics visitarien el centre, i ara cal esperar eixa visita per dur a cap una anàlisi i estudi integral d’un centre que te vora 50 anys sense cap obra de millora, i segons el resultat de l’estudi es determinara les obres a realitzar i quin és el cost de les mateixes, amb la qual cosa es podrà determinar una possible data per iniciar-les.


Més informació:



1 comentari:

Anònim ha dit...

Quan faràn la valoració?