L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 25 de gener del 2016

La benedicció de Sant Antoni




L'oratge del diumenge va acompanyar i la benedicció d'animals celebrada al Passeig Colom va ser tot un èxit de presència popular. Milers de persones ompliren el passeig i les voreres dels carrers per contemplar una comitiva que obria amb la dansà els balls populars i tot seguit els cavalls, arribats de punts molt diversos de la geografia valenciana (Tavernes, Simat,Cullera, Alcalaí, Genovés...).

En acabar el seu pas va ser el torn de centenars de veïns, amb les seus mascotes, qui s'acostaren per rebre la benedicció del sant. 


Prèviament a l'acte s'havia celebrat la missa i sermó en honor a Sant Antoni a l’església de Sant Pere en finalitzar la qual hi hagué una cercavila acompanyant el sant, des de l’església fins al Passeig Colón.