L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 5 de gener del 2016

Els Reis d'Orient arriben a Tavernes acompanyats per una gran cavalcada fins l'Ajuntament


Els Reis d'Orient
 Tavernes ha viscut aquesta vesprada-nit una nova nit màgica amb l’arribada a la ciutat de Ses Majestats els Reis d’Orient que han arribat acompanyats d’un gran seguici reial i molts dels personatge de fantasia dels més menuts i menudes. 

Ha estat una vesprada plena d’alegria, de somriure de satisfacció, de bon ambient pels carrers i sobre tot, per una gran cavalcada que han fet il·lusionar-se els xiquets i xiquetes amb la nit que se’ls espera avui gràcies a la generositat dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar, que així són els noms dels Reis d’Orient. 
 
La cavalcada 

Un any més, i ja és tradició, la cavalcada reial s’ha format davant de la Plaça del Poliesportiu, i amb molt menys retard que altres vegades, per iniciar la desfilada pel Passeig Colom. 

El seguici reial ha estat molt varietat i enguany els Reis d’Orient havien convidat a la festa a tot un conjunt de personatges del món de la fantasia infantil. Així hem vist a Blancaneus, la Ventafocs, a Micky Mouse i Mini, als personatges del Rei Lleó, a Frozen la princesa del gel… a més de molts altres grups. 
 
Tot això, sense oblidar a totes les entitats del poble que han contribuït a l’esplendor un any més de la cavalcada cas de la Valltukà, el grup de ball Al-digna Bellydance, Amics del Cavall, la Banda del Fénix, i la banda de música de la SIUM, encara que enguany ha canviat de posició i ha estat la que ha obert la comitiva al so de música nadalenca. 

Cinc són les carrosses que enguany han participat en la cavalcada, essent ocupades una d’elles per la fallera major de Tavernes, Ana Benavent, i la seua cort d’Honor i altres tres pels Reis d’Orient. Totes han desfilat pels carrers oferint als xiquets - i no tant xiquets- caramels. 


El dia enfosquia poc a poc, donant pas a la nit màgica quan els primers components arribaven a la Plaça Major, on ja s’amuntegava la gent per presenciar l’eixida dels reis al balco i el lliurament de la simbòlica clau que obri tots els panys, per tal que els Reis d’Orient puguen deixar els seus joguets. 
 
A la Plaça Major 

La Plaça Major s’ha anat omplint, fins arribar al gom a gom, tal com anaven arriban les darrers carrosses, la dels reis, que han estat rebuts per l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, autoritats de la localitat presents i per la fallera major i el president de la JLF. 

Ses Majestats han pujat al balcó on han rebut la clau màgica que obri totes les portes de mans de l’alcalde, qui ha fet un petit parlament donant la benvinguda als reis i ha aprofitat l’ocasió per desitjar els veïns i veïnes un bon any. 

 
El rei Melcior ha parlat després de l’any que ara s’inicia un any que vol d’esperança en que totes les coses aniran millor, i on esperava que la fraternitat i la pau regnen per damunt de tot en el món, sense oblidar els menuts dels quals s’espera siguen bons. 

Els Reis, posteriorment, i sobre l’entaulat muntat a la plaça reberen la salutació i les comandes dels xiquets que hi pujaven per parlar amb Ses Majestats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Meravellosa

Anònim ha dit...

Una gran cavalcada repleta de màgia e il.lusio que s'ha pogut vore a tavernes, on els menuts han disfrutat de molts personatjes infantils.

Anònim ha dit...

Espectacular. Millor que la de Madrid.

Anònim ha dit...


Una cavalcada espectacular