L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 14 de desembre del 2015

Les xiquetes i xiquets de Tavernes ja poden escriure la carta als Reis Mags de forma virtual


L’Ajuntament de Tavernes, a través del Gabinet de Normalització Lingüística, ha preparat, un any més, la carta de Reis virtual, perquè els xiquets la tinguen disponible també en ordinadors, mòbils i tauletes.

La carta és accessible des d’una diversitat de sistemes: Windows, OSX, Linux, Android, iOS, etc. i des de la web http://reis.promociovalencia.com/ es pot redactar i enviar la carta als Reis, simplement arrossegant les imatges sobre el paper, de manera que es transformaran en text.

L’objectiu és que els xiquets de Tavernes disposen d’una plataforma en les noves tecnologies que els permeta un acostament diferent i modern al món màgic dels Reis, combinant els aspectes lúdic i educatiu, ja que diversió no està renyida amb l’aprenentatge.

Enguany s’ha millorat el disseny i s’han actualitzat els jocs, a més d’afegir-ne de nous, entre els quals destaquen: 
 
• “Ajuda els pastorets”: joc de plataformes que consisteix a arreplegar els joguets, salvant uns obstacles on s’esvara i uns buits.
• “Descobreix el joguet”: fa que el xiquet intente endevinar el joguet que hi ha amagat en les caselles.
• “Relaciona joguet i text”: és un joc per a identificar els joguets a partir dels dibuixos.
• “Munta el betlem”: permet col·locar les figures i crear un betlem de manera virtual.
• “Munta els puzles”: com a novetat d’enguany, busca que els xiquets facen puzles a partir d’elements de la carta de Reis i els permet triar el nombre de peces.

A banda, els xiquets també rebran la tradicional carta en paper, que el mateix Gabinet de Normalització Lingüística repartirà entre els diversos centres educatius de la localitat.