L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 18 de desembre del 2015

L’Ajuntament de Tavernes contracta 16 peons agrícoles durant un mes




L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), ha contractat 16 peons agrícoles dins del programa ocupació per a pal·liar la desocupació agrícola estacional. Les persones contractades van començar a treballar el dilluns passat i estaran com a peons agrícoles durant un mes. 

L'obra a executar és la “Neteja i adequació de cunetes i camins rurals municipals” i rep una subvenció de 18.568 euros, d’on es paga la seguretat social i el sou de cada treballador. A més, l’Ajuntament de Tavernes inverteix en el curs de riscos laborals, el material i la roba de treball, així com en la quitança.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha manifestat que “des de l’Ajuntament hi ha el compromís de seguir treballant pels ciutadans de Tavernes desocupats, millorant la seua ocupabilitat i donant solució a les demandes d’inserció laboral que tenim. En este sentit, seguirem adherint-nos a totes les convocatòries que sorgisquen des de les administracions supramunicipals”. 

Els requisits exigits als candidats per a poder accedir a la faena eren estar inscrits com a demandants d’ocupació abans del dia 17 de novembre del 2015. A més, havien de justificar haver estat d’alta, almenys, durant 3 mesos en l’últim any i 1 mes dins dels 9 immediatament anteriors a la data de finalització de presentació de sol·licituds, que va ser el 27 de desembre.