L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 de desembre del 2015

L'Ajuntament constitueix la mesa sobre violència de gènerE

L’Ajuntament de Tavernes, implicat a ajudar i col·laborar en l'eradicació d'aquesta problemàtica, ha constituït avui la mesa de coordinació multidisciplinar sobre violència de gènere, on estan presents representants de les regidories de Seguretat Ciutadana i de Serveis Socials, de la Policia Local i de la Guàrdia Civil.

Els reunits han acordat trobar-se amb una periodicitat trimestral per a tractar actuacions i previndre esta xacra social al nostre municipi. A més, es pretén incorporar a estes reunions membres de la comunitat educativa i el coordinador del centre de salut com a vector per a canalitzar la prevenció en els adolescents.

La mesa és fruit del conveni signat amb el Ministeri de l’Interior per a iniciar el seguiment de les víctimes. Es tracta d’un conveni que va començar a tramitar-se ja l’any passat, amb el qual es va firmar el protocol d'actuació de la Policia Local i la Guàrdia Civil de Tavernes.

Els agents designats per la Prefectura van efectuar la preceptiva formació del programa Viogen, de valoració del risc, en el curs oficial celebrat a la Delegació del Govern de València el mes de juny de 2015.
Serà a partir del gener de 2016 quan s’iniciarà l'aplicació del protocol de col·laboració entre la Policia Local i la Guàrdia Civil en matèria de seguiment i actuació en víctimes de violència de gènere.
Podeu llegir mes informació sobre aquesta problemàtica a la noticia següent