L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de desembre del 2015

I després ens queixem....

Anit, al Passeig
 Hi ha algun partit polític ( i veïns també) que ja han pres com a norma que, a la mínima coseta que veuen pel carrer,  es queixen i de seguida acusen  al govern municipal que té el poble brut, que no neteja, etc. quan el servei de neteja viària no ha variat res en anys. 

No és més net qui més neteja, sinó qui no embruta, i això de no embrutar o de cuidar la netedat del poble sembla ser que no va amb molts ciutadans i ciutadanes.

Avui a migdia zona del Cambro

I també com podeu comprovar en les fotografies no és cosa de zones del poble, que en totes hi ha. I es deixen trastos enmig del carrer sense respectar els dies d'arreplegada ni avisar a l'Ajuntament, com és preceptiu. 

Ni tan sols avui quan saben el dia que és i que els serveis municipals acaben abans perquè tothom té dret a deixar unes hores abans el treball i preparar el sopar de la  nit de Nadal amb la  família.

Aquesta vesprada, carrer Ràfol
Recordem també, i s'ha fet bona publicitat, que aquesta nit no hi ha servei d'arreplegada de fems. Per tant no traguen les bosses als contenidors. 


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra: Vosté sempre agrana cap a la mateixa vorera? a la que mai te la culpa de rés. ni de la deixadesa de les broses a la zona del passeig Colom a la zona final (ara ve el festivern i ho subsanaran) o a la vorera de tindre abandonades zones del poble fins que arriben actes on ha de pasar el sr Alcalde. C/La Barca per exemple. Hi ha una palmera que han de anar esquivant els peatons. (Tranquil que quan facen els bous al carrer en 2016 ho arreglaran! em contesta el meu canariet). Gácies Cotorra!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

No veiem la relació que alguns llocs del poble puguen necessitar una atenció puntual i concreta, amb el fet que algun veïnat es dedique a traure trastos quan li vinga de gust i sense respectar els dies d'arreplegada i sense avisar a l'Ajuntament.
Però bé...