L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de desembre del 2015

FESTIVERN 2015: La zona d'acampada ja bull amb l'arribada constant de festiverners


 El Festivern 2015 comença a bullir. Avui ja s’ha notat l’entrada de festiverners i festiverneres que han anat ocupant la zona d’acampada de Marjaletes principalment que, a hores d’ara, s’està omplint a bastant velocitat. 

Hem pogut parlar amb molts dels joves, arribat de poblacions com Alcoi, Benicarló, Pedreguer, La Nucia, Torrent, Sueca, Cocentaina, Xàbia, Alzira... de moment poblacions més pròximes, però cal esperar que al llarg del dia o demà pel matí arriben de les localitats més llunyanes, alguns d’ells amb autobusos organitzats.


I una unanimitat en els recents aplegats: es nota la millora de les instal·lacions i dels serveis que ha muntat l’Ajuntament i alguns grups fins i tot han expressat el seu desig de que el Festivern romanga molts anys a Tavernes on diuen estan ben acollits i la gent els tracta com si foren de casa. 

I el calor també s’està fent sentir, i alguns confessaven que havien vingut amb roba d’hivern i el bon temps està fent que es lleven algun jersei. I és que tenim com sabeu un oratge més propi dels mesos de primavera i que alguns confiaven dura els dies del Festivern. 

Festiverners i festiverneres

L’organització ha donat a conéixer algunes de les normes i per exemple ha remarcat la prohibició d’entrar als horts que linden amb la zona d’acampada: són propietat privada i, a més, cal tindre en compte que amb la collita de les taronges hi ha propietaris que es juguen l’economia familiar d’una temporada.

Avui homenatge a Ovidi 

El Festivern arrancarà avui amb 25 grups de música, majorment en valencià. La festa de benvinguda comptarà amb la participació dels grups “Pupil·les Dilatives”, “Suquet de Rap” i “Embolicats”. 

Aquesta vesprada, a les 19 hores, a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, i dins dels actes paral·lels del Festivern, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha prepara un homenatge a Ovidi Montllor amb la presència de la Fera Ferotge (Inadaptats), Cesk Freixas i Pau Alabajos. L'entrada s'adquirirà en la mateixa Casa de la Cultura al preu de 3’5 euros.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esperem que este any es respecten les normes....