L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 16 de desembre del 2015

El PP va pagar 5.000 euros per un acte al Agora en lloc de 40.000


El PP va pagar 5.000 euros pel lloguer de l'Àgora per a celebrar un míting de les passades eleccions europees amb Mariano Rajoy, quan el preu de tarifes públiques era de 40.000 euros, un fet que suposaria un evident tracte de favor per part de l'Administració valenciana que en el 2014 dirigia el mateix PP.

Aquest fet s'ha conegut després d'accedir el nou govern de la Generalitat a les actes del Consell d'Administració de CACSA i al contracte subscrit per aquesta empresa pública amb el PP. S'ha comprovat que el preu per la utilització del recinte per a una jornada (incloent muntatge i desmuntatge dins del mateix dia) és de 25.000 euros, que seria cinc vegades més del preu que van pagar els populars.

A açò s'ha d'afegir que l'acte celebrat el 21 de maig del 2014, va començar a preparar-se el dia anterior, el 20, amb la qual cosa el preu total s'hauria d'haver modificat perquè com estableixen les tarifes públiques, s'augmenta el cost fins als 40.000 euros en concepte d'un dia de muntatge, més un dia d'esdeveniment, i un dia de desmuntatge.