L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 16 de novembre del 2015

ACTUALITZADA: Uns desconeguts assalten l'IES Valldigna aquest cap de setmana

 
Actualització:


Afegir que les dostrosses de l'act vandàlic a l'IES La Valldigna han estat quantioses en valor material: tot el cablejat de seguretat, contra incendis i les xarxes d'internet que eren concentrades a consergeria han estat arrancades i no funcionava res.

Tot apunta a que han anat per diners als despatxos de direcció i cap d'estudis, perquè no s'han endut cap portàtil. Ara bé, els despatxos estaven com se sol dir "potes amunt". Les fotos parlen per elles.

Publicat avui a les 8 del matí
 

L’IES La Valldigna ha estat assaltat aquest cap de setmana, suposadament per una banda organitzada segons ens han dit, i han causat moltes destrosses en dependències de l’edifici especialment consergeria i despatxos. 

Les nostres informacions apunten a marcs arrancats i bombins de les portes destrossats per poder entrar en les dependències, però així mateix grans destrosses en el cablejat de les alarmes i sistemes contra incendis, amb la qual cosa se suposa que els assaltants serien varis i que sabien el que es feien des del moment que han intentat neutralitzar el sistema d’alarma. 

La situació en les dependències assaltades era de total desordre, amb papers i documents per terra, armaris metàl·lics tombats, etc. encara que en una primera valoració no es veu que s’hagen endut coses de valor, i elements de treballs, com els equips informàtics, no haurien estat tocats. A falta d’una comprovació més exhaustiva, es comentava que l’únic botí material serien uns 20 euros que hi havia de fotocopies. 

Es desconeix quan ha tingut lloc l’assalt, i si ha estat de dia o nit, atés que s’ha produït aquest cap de setmana, quan no hi ha activitat docent.