L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 25 de novembre del 2015

PLENARI EXTRAORDINARI DE NOVEMBRE: Sorteig de les meses electorals

L'Ajuntament de Tavernes va celebrar ahir un ple extraordinari, tal com mana i ordena la vigent llei electoral, per tal de sortejar la composició de les meses electorals del pròxim dia 20 de desembre. El plenari va decidir igualment no cobrar les dietes de la sessió.

El plenari en si només va durar uns escassos minuts, els que calien per donar com a oberta la sessió i que el secretari en funcions del plenari pitjara la tecla de l'ordinador que va determinar a l'atzar la composició de les meses electorals.

A partir d'avui alguns dels membres titulars han començat a rebre les citacions a casa, i a partir de demà ho faran poc a poc la resta de components-suplents per tal d'estar assabentats i poder presentar, si s'escau, al·legacions. A partir del tercer dia del sorteig es podrà consultar la relació completa al web municipal. Cal saber també que hi ha anunciada una reunió informativa general per a tots els components el dia 16 de desembre, al saló de plenaris de l'Ajuntament.

En acabar aquest acte protocol·lari, i a proposta de l'alcalde Jordi Joan, es va votar pels assistents (faltaven Manolo Vidal i Eduardo Bononad) que no es cobrarien les dietes per la sessió.

I ja en un altre ordre de coses, en preguntar per les absències ens hem assabentat que el regidor d'EU, Eduardo Bononad, tenia prevista per avui una intervenció quirúrgica, que s'ha posposat ens han dit per al 10 de desembre. Desitgem de tot cor un èxit en l'operació i un restabliment ràpid. Anims, Sr. Bononad!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha un blog per ahí, molt proper a EU em consta, que diu que si cabía la possibilitat de que prenguera possessió el regidor 17, o siga, Jareño : Sabeu algo d.este tema, té que vore en l.enfermetat d.Eduardo.
I aprofite per dessitjar.li a éste una prompta i bona recuperació.

Anònim ha dit...

No es que siga un bloc proper a EU com tu dius si no que si fem cas a lo que es comenta l'escriu la mateixa persona que era responsable de prensa en la campanya i associat amb un altre.

Eduardo ha dit...

No hi ha cap blog prop d'EUPV. Hi ha un blog d'EUPV TAVERNES. Res més. No sabem a quin blog us referiu.
El 2on regidor no anem a ocupar-ho seria legal però es injust.
Gràcies per preocupar-vos per la meua salut. No es res massa greu.

Anònim ha dit...

Edu, els rumors politics del poble diuen que dos responsables de premsa de partits polítics s'han fet socis i dirigixen un "diari" digital on es matxaca Compromís i Jordi Juan. Els rencors porten a extranys companys de viatge.

Anònim ha dit...

Més bé un ex-responsable de premsa i altre que ho és o ho ha segut estes passades eleccions. I és que secrets pocs i en el cas d'este últim en poc ajuda a les bones relacions entre EU i Compromís, l'altre ja sabem de que va.

Anònim ha dit...

Gracies per l'aclariment i que el millores però per favor, no t'afisques a la campanya de mentires i mitjes veritats mitjansant blogs que ve a ser el mateix, que porten altres partits i que tan mal els ha anat, ahí tens els ressultats, no es propi de tú que dones la cara. I sí, hi ha algú proper a tú fent-ho es pensa que secrétament, aliat amb un ressentit, amb el que flac favor el fa perquè com sabem quí és l'associem a tú.