L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 18 de novembre del 2015

PLENARI DE NOVEMBRE 2015: L'Ajuntament s'adhereix a Xarxa Llibres de Text



 
L’Ajuntament va decidir en el plenari de novembre i per unanimitat adherir-se al programa Xarxa de Llibres de Text de la Generalitat Valenciana. El programa regularà les ajudes que els municipis destinen a aquesta finalitat per tal de crear un banc de llibres de text que en faça possible la gratuïtat. 
 
L’alumnat acollit al programa Xarxa de Llibres de Text una vegada conclòs el curs escolar farà entrega dels llibres de text perquè puguen ser utilitzats per un altre alumnat en cursos successius. És objectiu també del programa desenvolupar i fomentar en l’alumnat actituds de respecte i ús responsable dels béns finançats amb fons públics. 
 
El programa Xarxa de Llibres de Text per al present curs està dirigit als ajuntaments que vulguen participar en la creació de bancs de llibres als centres docents del seu municipi i en seran beneficiaris l’alumnat empadronat que estiga cursant l’Educació Primària, l’Educació Secundària Obligatòria o la Formació Professional Bàsica en centres públics o privats concertats. 
 
Aquest programa està cofinançat por la conselleria, la Diputació i l’Ajuntament a parts iguals i pot suposar (a falta de quantificar més exactament el cost) una inversió que arribe als 70.000 euros. 
 
Segons la norma, els alumnes que en acabar el curs dipositen en els centres els llibres i en bon estat podran rebre fins 200 euros.

1 comentari:

Anònim ha dit...


Se sap el procediment i els terminis per cobrar l'ajuda?