L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 9 de novembre del 2015

Per a riure una estoneta


L’Ajuntament de Tavernes ha de penjar al web i publicar al BOP els bens dels regidors, els que acabaren a juny  i els que inicien la legislatura. Però l'Ajuntament de Tavernes encara no ha penjat en el web municipal quins són els béns dels regidors i exregidors i no ho ha fet perquè hi havia quatre regidors que el passat octubre encara no havien acomplit la seua obligació de dir les dades i així publicar-les al BOP en atenció a la transparència. 

Tot clar, no? Ara ve el bo i millor. El blog afí i portaveu oficiós del PP de Tavernes ha criticat el govern de Compromis i l’acusa de falta de transparència per no haver publicat encara eixes dades i arriba a dir que “en algunes matèries la transparència brilla per la seua absència”. 


 I va més lluny i el blog afí al PP arriba a preguntar-se - quin cinisme!!- si hi ha alguna cosa que amagar o que si tal vegada esperen a passar les eleccions perquè no convé que es veja cóm ha pujat el patrimoni d'alguns. 

El blog afí i portaveu oficiós del PP "oblida dir" que el problema rau en què 4 regidors que han acabat, 3 del PP i un altre que no és de Compromís, havien fet cas omís de la seua obligació i no l’havien acomplit encara el passat mes d'octubre (algú d'ells el mateix 30 d'octubre) malgrat que els tècnics de l'Ajuntament a instàncies del govern de Compromís els han avisat per activa i per passiva perquè facilitaren l’esmentada documentació. 

Cal saber que eixa documentació s’ha de publicar al BOP, i això val diners, i no era qüestió de publicar-ne ara unes quantes declaracions, després unes altres més i al final, quan als 4 regidors els vinga bé, les 4 que faltaven, i pagar i pagar unes quantes voltes pel mateix concepte a publicar. 

Valdria més que el blog afí i portaveu del PP hagués exigit als seus exregidors que presentaren els documents i així una vegada més no haurien fet riure en les informacions que donen.