L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 26 de novembre del 2015

L'alcalde es reunirà amb els veïns directament afectats per la possible instal·lació d'una gasolinera



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha informat en el seu facebook que el divendres, dia 4 de desembre, es reunirà amb el veïnat afectat directament per la sol·licitud d’instal·lació d’una gasolinera en el casc urbà. En concret la sol·licitud s’ha presentat per ubicar-la a l’antiga Carpinteria Vidal.

L’alcalde assegura que explicarà fil per randa tota la problemàtica alhora que els demanarà i a tot el poble la col·laboració amb els Serveis Tècnics Municipals per a controlar el projecte de gasolinera i llavador de cotxes que han presentat. L’alcalde afirma que “els demanaré que ens ajuden a detectar possibles deficiències amb arguments legals. Si trobem eixes deficiències legals, l'Ajuntament NO atorgarà la llicència” però ha avisa que calen arguments legals “perquè dir que no, sense res més, no ho podem fer”. 
 
La sol.licitat de llicència es troba en període d’al·legacions del veïnat, que ja s’ha mostrat en contra per possibles perills. “Com a Ajuntament, nosaltres compartim eixes reticències. Tampoc ens fa gràcia. De fet, preferiríem que eixa gasolinera s'instal.lara en altre lloc però el lloc no el tria l'Ajuntament sinó l'empresari que vol muntar-la” indica l’alcalde. 
 
Cal saber, com ací ja vam explicar en un altre article, que l'atorgament de llicències és un procediment reglat, no un criteri d’oportunitat política. I explica Jordi Joan que això vol dir que si algú li demana a l’Ajuntament una llicència per a qualsevol activitat (muntar una gasolinera, reformar una cuina, passar de ser cafeteria a pub...) i compleix TOTS els requisits que marca la LLEI, l'Ajuntament està obligat a donar la llicència i NO s’hi pot negar. 
 
De tota manera, l’alcalde informa sobre els requisits que es demanen que la llei és molt més exigent en una gasolinera que en la reforma d'una cuina i afirma que l’Ajuntament mirarà amb lupa tota la documentació. 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt be

Anònim ha dit...

Si el termini per alegacions acaba el 30. Per què no fer la reunió abans?

veïna ha dit...

Però, per a què la reunió? Ja ens ha quedat clar que l'Ajuntament compleix la legalitat. I no pot fer res. Els veïns que els ha tocat aquest 'caramelet' ja saben que han de menjar-se la gasolinera si o si

veïna ha dit...

Els veïns volem solucions efectives, no és moment de propaganda electoral, estem parlant d'algo molt seriós

Anònim ha dit...

Per tant caldria que tots, i tu mateixa veïna - que jo no m'ho crec ho sigues, sinó interessada política en armar folló - tingueres un poc de trellat la mateixa seriositat que demanes als demés i en comptes d'ironies de "caramels" i "propaganda electoral" indicares solucions, com per per exemple, com ha de fer l'Ajuntament per no complir la llei.
Si a tu la reunió no t'interessa, ho tens clar, no vages. Ningú no t'obliga. Jo si que aniré perquè a mi si que m'interessa.
I valentia la del senyor alcalde en donar la cara, primer en el face i explicar la situació, i després convocant esta reunió. I qui fa les coses ben fetes i té la consciencia tranquil·la pot anar en la cara ben alta i acudir on siga a parlar amb els veïns.
Això altres legislatures i en altres partits no ho hem vist mai.

Anònim ha dit...

Segur que hi ha solució