L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 6 de novembre del 2015

L’Ajuntament i la Diputació aborden la possible solució dels problemes dels camins rurals de Tavernes

El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, i la regidora d’Obres Públiques, Llum Sansaloni, s'han reunit amb el diputat de Medi Ambient, Josep Vicent Bort Bono, per a tractar temes que afecten alguns camins rurals del terme de Tavernes.  

Els regidors municipals abordaren amb el diputat els problemes que afecten els camins de la Sèquia de la Bova i adjacents i la zona del Tancat, que estan fets malbé. En la reunió van poder presentar un dossier on s’han recollit els antecedents de tota la problemàtica i se li va dir al diputat quan greu és la situació perquè pot afectar a la seguretat de les persones. 

El diputat, Josep Vicent Bort, va poder observar l’evolució dels clavills i solsides que han patit els camins. L’Ajuntament ja s’ha adreçat diverses vegades a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i a la Conselleria d’Agricultura i ara, amb el suport de la Diputació, pretenen unir forces i recursos per a buscar una solució.
 

El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, ha manifestat que “ha sigut una reunió molt productiva, en què la Diputació s’ha implicat per a resoldre el problema entre les diverses administracions”.  

El regidor ha confirmat que se li ha demanat a Diputació, a través del diputat, una ajuda per fer front a les despeses d'un estudi geològic que determine quina és la situació del subsòl, i així poder exigir a qui corresponga una actuació de reparació. I, si cal, portar al Ministeri la urgència de la situació davant el risc que suposa per a la seguretat viària.  

Javier Escrihuela ha manifestat que més que una ajuda econòmica per als camins del Tancat, Raco Riu i Sequia la Bova, el que l'Ajuntament vol ara és una implicació de la Diputació i la Conselleria d'Agricultura per poder obrir l'expedient i dur al Ministeri d'Agricultura i Medi Ambient, de qui depén Confederació, la urgència de la situació.

El regidor ha expressat al diputat que Tavernes està també disposada a acollir qualsevol projecte, experiència, curset o xerrada que puga beneficiar ela agricultors.