L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 11 de novembre del 2015

L’Ajuntament contractarà 16 peons agrícoles

L’Ajuntament de Tavernes té previst contractar 16 peons agrícoles, amb la col·laboració del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), per a pal·liar la desocupació agrícola estacional.

Els requisits exigits per als candidats són que han d’estar inscrits com a demandants d’ocupació abans del dia 17 de novembre. A més, els desocupats agrícoles han de justificar haver estat d’alta almenys durant 3 mesos en l’últim any, i un mes dins dels 9 immediatament anteriors a la data de finalització de presentació de sol·licituds.

La presentació de sol·licituds serà fins al 27 de novembre.

Per a més informació poden acudir a l’Agència de Foment Local, situada en l’edifici del Braç Treballador, carrer del Calvari núm. 87, en horari de 9:00 a 14:00 h.