L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 14 de novembre del 2015

La SIUM inicia la setmana dedicada a Santa Cecília


  
La SIUM de Tavernes va començar ahir la setmana que tots els anys dedica a la seua patrona Santa Cecília. Els actes es perllongaran al llarg de la setmana vinent i fins el diumenge dia 23 amb un conjunt d’activitats lúdiques, recreatives i musicals. 
Ahir per la vesprada-nit van tindre lloc les primeres en forma de cercavila per la nostra ciutat per tal d’arreplegar, casa a casa, els vint-i-dos nous músics fins el local social del Musical. Els músics van recórrer pràcticament tota la ciutat, però no va resultar un acte llarg. 

Després la Banda Jove va oferir un concert en l’Auditori, un acte que va servir alhora perquè es lliuraren els diplomes als nous músics de la formació, als quals felicitem i també als seus pares, recordant que aquests joves són el pervindre de la banda. 

El concert “El Bequetero” de Gustau Pasqual Falco, “Ammerland” de Jacob de Haan i “Dakota”, també de Jacob de Haan, en les seus parts “El gran esperit”, “La caça dels búfals”, “Fumant la pipa”, “La dansa dels búfals” i “Pelegrins en la reserva índia”. Els joves músics van estar dirigits per José Luís Palomares Peñalba. 
 
Avui dissabte continuen les activitats programades i al llarg del dia hi ha previst: 

A les 8 un triangular de futbol, al Camp Municipal
A les 8:30 una passejada en bicicleta per la Valldigna
A les 12: Inici de les partides de truc
A les 15: Dinar al saló social amb cassoles d’arròs al forn
A les 19:30: una cercavila
A les 22 hores: Sopar per a socis i simpatitzants al saló social 

Demà diumenge, a partir de les 12 de migdia, la Banda Simfònica oferirà un concert en el transcurs del qual es lliuraran els diplomes als músics que ingressen a l’esmentada formació musical. La nostra felicitació als músics i familiars.