L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 9 de novembre del 2015

Joan Baldoví, l'única veu estrictament valenciana durant 4 anys a Madrid.

El diputat de Compromís en les Corts espanyoles fa balanç en un audiovisual de 3 minuts i mig del seu treball i de les iniciatives dutes a terme en defensa dels interessos del poble valencià durant la X legislatura.

La veritat que han sigut molt ràpids, però també han sigut quatre anys molt intensos perquè el treball que hem pogut fer ací Compromís ha sigut, jo crec, molt important i que es notarà”. Amb aquestes paraules arranca el vídeo protagonitzat pel diputat Joan Baldoví de Compromís en què valora la seua tasca realitzada al llarg d’aquesta X legislatura.

En aquest audiovisual, de 3,30 minuts de duració, es fa un repàs per algunes de les destacades intervencions i accions fetes pel diputat de Sueca (Ribera Baixa), Joan Baldoví, a la cambra baixa.

“Jo crec que hem aconseguit visualitzar el nostre país, visualitzar els problemes que tenim, de veritat, els valencians, visualitzar que no tots els valencians érem de la ‘cabotà’ i visualitzar sobretot que n’hi havia una opció valenciana i valencianista que, per primera vegada, arribava a aquestes Corts”, explica Baldoví des del Parlament estatal.


"A nosaltres, als valencians i a les valencianes ens ix molt car ser espanyols”, continua a mode de conclusió Joan Baldoví en aquest audiovisual amb el hashtag #laveuvalenciana i que es tanca mostrant un gràfic amb el treball realitzat per Compromís en aquesta legislatura i que engloba 25 preguntes orals, 784 escrites, més de 400 intervencions parlamentàries i 903 esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat.