L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de novembre del 2015

Avui divendres, dia 13 , hi haurà una xerrada sobre Siria i la situació que travessa


L’Ajuntament de Tavernes organitza una xarrada sobre els refugiats sirians avui divendres, dia13, en un acte a celebrar a la Casa de la Cultura.

L’acte comptarà amb la presència del secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez, l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i una persona de Síria, Natalia Al Saghir Mora, que donaran els seus punts de vista sobre el tema.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Benestar Social i Cooperació, ha organitzat la xarrada amb el títol “Síria, de prop” per tractar el tema dels refugiats sirians.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ja va manifestar la seua intenció de que Tavernes fóra solidari amb les famílies de refugiats i fer realitat el ser municipi d’acollida. En eixa línia s’ha treballat des de la Regidoria de Cooperació a través d’un cens de veïns de Tavernes disposats a ajudar amb manutenció, roba, transport, acompanyament de gestions, intèrpret, o a cedir habitatges desocupats per a acollir famílies sirianes. Es tracta de donar resposta a una urgència humanitària que afecta milers de persones que estan en situació greu per haver hagut de fugir del seu país en guerra.