L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 28 de novembre del 2015

Càritas Interparroquial recapta 1601 euros en el berenar solidari

L'alcalde comenta amb Felipe Verdú, responsable de Càritas
Cáritas Interparroquial de Tavernes ha celebrat un any més - ja en són cinc- el tradicional “Berenar solidari” que té com a l’objectiu aconseguir els fons necessaris per a continuar donant suport a les famílies necessitades de Tavernes i que ateses per l’entitat. Enguany, segons ha indicat el reponsable Felipe Verdú, s'han recaptat 1.601 euros

Al llarg de la vesprada el Mercat Municipal ha estat molt concorregut per centenars de vallers que han volgut sumar-se a aquest ambient solidari i entre ells ha estat l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i molts dels regidors de Compromís.


El govern municipal ha volgut donar recolzament a l'entitat i ha aprofitat l'ocasió per comentar les actuacions que duen a cap a la nostra ciutat, alhora que han tastat alguns dels dolços, bunyols i suc de taronja que s'oferia per a berenar amb l'aportació d'un donatiu.

Les taules preparades feien goig de tan ben assortides que hi eren de coques, dolces i salades, i també dolços en una gran quantitat i varietat, i on cal dir també que han tingut la col·laboració del CEIP Magraner que ha aportat també un bon assortit per al berenar solidari.Tots els productes, com sol ser habitual de fabricació casolana i on no podien faltar els primers pastissets de moniato ja que anem de cara Nadal.
Un bon suc de taronja navelina per acompanyar els dolços
Càritas Interparroquial ha agraït la col·laboració desinteressada de tanta gent implicada, des dels particulars que aporten les coques, dolços, fruita .... i de comerços, magatzems i forns que recolzen amb les seues aportacions sense oblidar l’Ajuntament que sempre posa al seu abast els serveis i instal·lacions municipals.