L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de novembre del 2015

ACTUALITZAT: CURS BÀSIC per obtindre el carnet d'usuari de productes fitosanitaris


L’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA), l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València són les tres entitats implicades per a dur cap el curs per a obtindre el carnet d’usuari professional de productes fitosanitaris, nivell bàsic i modalitat semipresencial.

Javi Escrihuela, regidor d’Agricultura ha explicat que el curs (nivell bàsic, 25 hores) tindrà nou hores presencials repartides entre els dies 26 i 30 de novembre i el 2 de desembre de 17’30 a 20’30 horas, en el local de la Cambra Agrària de la Plaça Major. Aquest curs esta subvencionat per la Diputació de València amb un cost per alumne final de 15 euros.


El regidor ha agraït a la Diputació i als sindicats AVA i la Unió els cursos que estan oferint a la nostra ciutat i ha remarcat que “la Cambra Agrària està oberta i a disposició de totes les associacions per a fer cursets i reunions de pous o motors sense cap limitació”.

Sobre aquest curset cal saber que l’import es farà per transferència o ingres en compte (Cajamar ES65 3058 2003 1127 2020 3449), però cal tindre primer reserva de plaça. 

El cost del curs comprén assegurança de l’alumnes, les classes que donaran tècnics homologats, un dossier amb el temari a impartir, tutories i si supera les proves un certificat homologat d’aprofitament i posteriorment el carnet oficial de la Conselleria de Agricultura.

Més informació: José Luis Rodrigo, 

Tel. 963.80.46.06
Email joseluis_rodrigo@avaasaja.org
Fax: 96.380.68.69

Cal saber que a aquest curs bàsic el seguirà després un curs de nivell qualificat i sobre el qual també informarem.