L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 15 d’octubre del 2015

Reunió anual de presidents de la Federació d'Esports de Muntanya a Tavernes



 
La reunió anual de Presidents, Clubs i Seccions, de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana tindrà lloc a Tavernes aquest cap de setmana, en concret entre el divendres dia 16 i dissabte dia 17.

No és la primera vegada que la Valldigna és la seu d’aquesta reunió, cas de quan es va celebrar al monestir de Santa Maria de Simat, i en aquesta ocasió s’ha elegit un lloc del terme de Tavernes per tal de promocionar-lo turísticament, i se celebrarà en Restaurant de las 5 Hermanas, situat en un excel·lent punt paisatgístic de la nostra comarca, amb vistes panoràmiques sobre tota la costa.

Les activitats previstes són:

Divendres dia 16 d’octubre:

A les 16.00 hores reunió del Comitè d’Àrbitres de Curses per Muntanya FEMECV, al Centre Social Dolores Rojas Amela-la (local del Grup Muntanya Valldigna).

Dissabte dia 17 d’octubre:

- A les 9.00 i des del Poliesportiu Municipal, eixida de l’excursió i Cursa per Muntanya (no competitiva) per la muntanya de l’Ombria.
- A les 14.00 dinar al Restaurant de las 5 Hermanas
A les 16.30 Benvinguda als participants i Reunió Anual de Presidents de Clubs i Seccions de la FEMECV.