L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 d’octubre del 2015

Resultat del XXIV Ral·li Fotogràfic Festes de Tavernes de la Valldigna 2015




La  inauguració de l'exposició i lliurament dels premis del XXIV Ral·li Fotogràfic de les Festes de Tavernes d’enguany va tindre lloc ahir. Aquest ral·li organitzat per Foto-club Social del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna i patrocinat pel FOTO-Estudi Ramon compta amb la col·laboració de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tavernes. 

 
1r i 2n premi de foto jove

Enguany hi ha hagut uns 19 participants entre xiquets i majors, 4 xiquets i 15 majors. Tal com es va anunciar l'any passat, s'ha permés l’ús del mòbil i hem introduït una categoria de selfies. Tanmateix aquesta última categoria no ha funcionat com esperàvem i  s’ha declarat el premi desert perquè només s’han presentat dues fotografies i el jurat ha considerat que amb tan poques lliurades no hi havia realment competició. 

Millor col·lecció

El jurat, format per Vicente Ramón Gil Asunción, de Foto-Estudi Ramon i per Enric Marco Soler, President del Foto-Club, Centre Excursionista ho ha tingut difícil i els premiats han estat els següents: 


Premi col·lecció fotos
Juan Francisco Palomares Escrihuela
Premi millor foto
Silvia Palomares Escrihuela
Premi Selfie
Desert
1r premi foto jove 
 Alba Benavent Garcia
2n premi foto jove 
Leire Martí Pons