L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 20 d’octubre del 2015

Per al Govern de Rajoy i del PP els ciutadans de la Safor-Valldigna no som res, no existim.


No existim els ciutadans de la Safor,  ni ens consideren ni ens tenen en compte en el govern de Rajoy i del PP. Quan s’ha de parlar clar, quan s'han de ir les coses clares, es diuen. I prou. 
I clar ho diguem: no som ningú, per al govern de PP de Madrid i pel al seu órgan ministerial, el de Foment, que es burla una i mil vegades de la comarca de la Safor-Valldigna. 

Es burla i ens discrimina perquè ni vol, ni té interés, ni es capaç de donar solución al greu problema que produeix la N-332 al pas per la comarca, travessant les poblacions de Xeraco, Bellreguard, Palmera, l'Alqueria de la Comtessa i Oliva. 

I en el cas de Tavernes, paralitzant, els treballs de l’autovia entre Cullera i Tavernes, amb la qual cosa l’entrada al Massalari es manté com a punt negre, i ben negre pels morts, i no podem de cap manera iniciar eixa entrada nord a la platja de Tavernes que ha d’enllaçar amb la general. 

El Ministeri de Foment, el d’Ana Pastor, s’ha negat a que l’AP-7 siga gratuïta entre Favara i Ondara i per a més burla encara, ens ha dit que de les rondes de circumval·lació que hi havia previstes de fa anys, que ens oblidem. 

El govern d’Espanya teòricament hauria de tractar igual a tots els espanyols, però en la pràctica no ho fa i ens considera un no no, com si no existirem, mentre anuncia i inaugura autopistes gratuïtes en Andalusia, la Manxa i fins i tot, Catalunya.

La Safor-Valldigna queda fora de tota actuació del govern del PP de Rajoy. La burla més gran a la nostra comarca i als seus habitants va ser excloure l’AP-7 del pla nacional de reducció de peatges, un pla que es feia per desviar el pas de camions de les poblacions. 

A la Safor-Valldigna la deixaren fora, però a qui es va aplicar? Sí, ho haveu encertat: als trams d’autopistes Villalba-Villacastín, Dos Hermanas-Jerez Norte, Lleida-Montblanc, Rubena-Armiñón, Puxeiros-Porriño i León-Campomanes. Cap tram en el País Valencia. I no será per falta de necessitat o perquè no s’haja demanat. 

Però la cosa no acaba ací: hem demanat anys i anys la gratuïtat de l’AP7. Mai no ens han fet cas, però han avançat la construcció d’autovies gratuïtes en tota Espanya i ací a la comarca ni tan sols han atés fer les rondes de circumval·lació. 

Fa un diez, Mariano Rajoy i la ministra Pastor inauguraven un tram de l’A-7 a Granada que ha costat 118 milions. Sí, com no gratuïta per als andalusos i 13.500 vehicles que deixaran de circular per la N-340. 

Després el mateix Rajoy i Pastor obrien un tram de la autovía A-32 Albacete-Linares, i com no també gratuïta i inversió de 105 milions d'euros. 

Y per acabar la ministra Pastor inaugurava un tramo de l’autovía A-27, totalment gratuïta, entre Tarragona, Valls i Montblanc amb una inversió de 82 milions d’euros. 

Qualsevol dels tres hauria solucionat tots els problemes de la Safor. Però els valencians no pintem fava per al Govern de Rajoy i el PP, els ciutadans de la Safor-Valldigna no existim, no som res per al govern de Rajoy i el PP… 

Ara d’ací dos mesos ¿els ho agrairem a Rajoy i Pastor,  votant el PP?. Ja seria massa!. Ni ells podien arribar tan alt i nosaltres, ciutadans de la Safor-Valldigna, tan baix.
(Totes les dades han estat publicades en Levante-EMV)