L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 9 d’octubre del 2015

"Nuevas Generaciones del PP valenciano" inician una campanya difamatòria contra Pep Gimeno "Botifarra"

Avui 9 d'octubre del 2015 fa dos anys que el Govern de la Generalitat presidit per Alberto Fabra, del PP, va lliurar la medalla al Mèrit Cultural a Pep Gimeno "Botifarra" en reconeixement de la seua tasca en la recuperació del nostre folklore tradicional. 
Fa dos anys i ara els cadells del PP, els joves de NNGG amb un comportament més propi de l'ultradreta i de persones sense cultura s'han tret de la màniga una campanya en contra del cantant oblidant que va rebre la màxima distinció cultural valenciana de mans del que era el seu president.

Quin ha estat el pecat de Botifarra? Simplement que la Diputació de València ha decidit repartir a les escoles el nou disc del cantant de Xàtiva, una cosa que en un país normal seria habitual i més si es vol recuperar i salvaguardar les nostres cançons tradicionals. ¿No veieu normal que si una persona rep un reconeixement d'una alta institució i el considera referent en una matèria, hi haja una preocupació d'escampar la seua obra?

Sembla ser que la ignorància dels cadells populars no té límits i són capaços de publicar en twitter que el PSOE i Compromís usen els diners públics per a adoctrinar i pagar favors als seus amics. Impresentable i lamentable.