L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 11 d’octubre del 2015

L’Ajuntament organitza activitats per a les persones grans

 
L’Ajuntament de Tavernes continua preocupant-se perquè les persones grans disposen d’un espai de participació, amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida i afavorir un envelliment actiu i saludable. 

Algunes de les iniciatives que es realitzaran el mes d’octubre són sobre noves tecnologies i jocs de memòria amb l'objectiu que puguen desenvolupar la seua autonomia. 

Entre les iniciatives hi ha la xarrada sobre “Noves tecnologies i gent major” a càrrec d’Antonio Martínez, llicenciat en Telecomunicacions. Serà el dimecres dia 14 a les 17:30 hores en el Centre Social Dolores Rojas, carrer Gabriel Hernández, 51.

I a partir del dijous dia 15 comença el Taller de Memòria, on treballaran i milloraran la memòria a través de jocs i, a més, podran compartir experiències. Es farà en horari de 16 a 17:30 hores en el Centre Social Dolores Rojas. 

Les inscripcions es poden fer fins al 14 d’octubre en el Centre Social, en Serveis Socials i a través d’Internet al correu marcocotav@gmail.com.