L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 21 d’octubre del 2015

La confederació d'empresaris acusa al govern de Rajoy de discriminar el País Valencià



La Cierval, Confederación de Organizaciones Empresariales de la Comunidad Valenciana ha elevat el to reivindicatiu i ha acusat sense pèls en la llengua i davant del delegat del govern, Juan Carlos Moragues, de discriminar al País Valencià al temps que afavoreix altres territoris. 

El seu president, José Vicente González, ha igual les prestacions del Corredor Mediterrani que ha projectat el govern del PP de Rajoy a un “carril bici” i ha dit que cada vegada baixen més el pressupost, però Rajoy no té cap problema a invertir quantitats quatre vegades majors en l’AVE a Galícia, en una clara al·lusió al origen gallec tant de Rajoy com de la ministra de Fomento, Ana Pastor.

La Cierval ha lamentat que el tercer carril - que ha igual a un “carril bici”, se li diga “Corredor Meditarrani” quan és només un miratge de la vertadera infraestructura, i ha recordat que el projecte original , que recolza la Unió Europea com a “eix prioritari” contempla quatre vies, anada i tornada per a passatgers i mercaderies, ara s’ha convertit en tres carrils i només hi ha un. 

I és ací quan el seu president ha dit que “no hi ha cap problema a invertir xifres quatre vegades majors que les de la Comunitat només en l’AVE que va a Galícia, casualment. Aquests són els fets”