L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 20 d’octubre del 2015

Jordi Joan es reuneix amb la responsable de l'EIGE per impulsar la cessió de vivendes socials



 
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que estava acompanyat del regidor d’Hisenda Perfecto Benavent i la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, s’ha reunit amb la Directora General de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Blanca Marín, per tal de tractar temes de vivendes de protecció oficial i lloguers socials. 

Tal com s’ha quedat en la reunió, l'Ajuntament col.laborarà rehabilitant dues vivendes el pròxim 2016 que será posades a disposició de persones necesssitades. Els reunits van assolir el compromís d'agilitar tots els tràmits per tal que puguen ser usades el mes aviat possible. 

Un altre tema tractat va ser la manca de voreres en un edifici situat a la urbanització del Vergeret i que és competència del EIGE assumir part d’aquesta construcción en ser una edificació d’habitatges de VPO. 

Tambe es va parlar de la demora de la Generalitat en fer efectiu el pagament de l’IBI dels habitatges de VPO de la seua propietat, un pagament que fa uns anys que està endarrerit i que suposa una quantitat superior als 70.000 euros. EIGE ha pres el compromís d’atendre el pagament el més aviat posible donat que té un deute superior als 7’5 milions per l’IBI de molts habitatges en les localitats valencianes, un deute heredat del govern del PP.