L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 16 d’octubre del 2015

El Festivern 2015-16 se celebrarà també a Tavernes. Primeres noticies


El Festivern 2015-16 se’ns presenta amb més grups, més música i més presència dels clàssics del rock estatal. Tavernes un any més acull el Festivern que arriba enguany a la seua onzena edició i la cinquena que s’hi desenvolupa a la nostra ciutat. 

I aquests dies l’organització ha donat a conéixer el cartell per les xarxes socials, i del qual ens fem ressò. I hem vist que hi ha novetats i de les bones, d’aquestes que fan pujar el nivell del festival i una cosa bona i interessant: es reaferma l’aposta per promocionar a joves bandes emergents i per oferir al públic concerts dels grups més destacats del panorama a el País Valencià.

La nit de Cap d’Any tindrem a grups emergents com Bakorra o Ítaca Band i s’hi afigen bandes de rap amb progressió com els valencians Atupa o els catalans At Versaris, al costat d’un dels grups més irreverents del pop-folk, els també catalans Els Catarres.

El punt fort d'enguany serà escoltar el rock-punk amb tocs de ska de Boikot amb temes clàssics com om ‘Korsakov’ o ‘Ens Volen Detenir’, el cantant Juantxo Skalari que torna als seus orígens amb les velles cançons que li van situar en el podi del ska estatal de la mà de Skalariak, banda ja dissolta i dividida en dues.

I els dos grans referents del rock valencià: la Gossa Sorda i Aspencat. El conjunt musical de Pego està en la seua última gira abans de la seua pretesa retirada i serà una de les últimes ocasions en què el públic podrà gaudir dels seus ritmes en el festival de Tavernes. Aspencat planteja una fusió entre reagge i rap amb diversos tocs electrònics i pel que es veu serà l'hereu tant de la Gossa Sorda com dels retirats Obrint Pas. En acabar el concert, els més festers podran continuar ballant amb el dj Pla B.

Com des de fa uns anys, el Festivern tindrà gran presència a Tavernes el 29 i 30 de desembre. El 29 serà la jornada dels cantautors com Cesk Freixas o Pau Alabajos i al seu costat actuaran Pupil·els Dilatives, Suquet de Rap, Embolicats i la Fera Ferotge, segons el cartell que va pujar en twitter l'organització del festival. Alabajos, Freixas i la Fera Ferotge faran un particular homenatge musical al cantautor Ovidi Montllor en el vint aniversari de la seua mort. 
El dia 30 serà per als grups revelació com Karrascal, Oques Grsses o Égalite que acompanyaran a Riot Propoganda, la banda que integra als rapers dels Chikos de la Dacsa i al grup de metall Habeas Corpus. Skakeitan, Smoking Souls, King Kong Boy, Assekes o Mai Mai completaran l'actuació aqueix dia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora que portaren a La Gossa Sorda