L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 20 d’octubre del 2015

El consell derogarà la Llei de Senyes aprovada en solitari pel PP


 


Els síndics de Compromís, PSPV i Podem van presentar per registre ahir pel matí, en les Corts, una proposició de llei per a derogar la Llei de Senyes d’Identitat aprovada pel PP en l’anterior legislatura.

El portaveu de Compromís, Fran Ferri, ha assenyalat que “el text que deroguem era una creació del PP per a provocar polèmiques artificials. I eixe no és el paper d’un govern. El Consell no pot dedicar-se a fer de policia identitària perquè la seua tasca és solucionar els problemes de la ciutadania”. 


“Tal i com s’arreplega a la proposició de llei que hem presentat, des de Compromís insistim també en que les senyes d’identitat del nostre poble mai hauríen d’haver-se utilitzat com a element de confrontació social i política”, ha conclós Ferri.

La identitat valenciana, com la llengua o la senyera, torna a estar en mans dels valencians i valencianes, que són els propietaris, perquè els símbols no són una propietat del PP, que va crear una Llei obviant els mecanismes de garantia que hi ha tot amb un clima de confrontació entre valencians i creant una Ppolicia i l'Observatori per fer seguiment del pensament dels ciutadans.