L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 27 d’octubre del 2015

Ahir va començat la Setmana Cultura per a la gent gran


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, van inaugurar ahir la Setmana Cultural dedicada a les persones majors de Tavernes. La inauguració va tindre lloc a la Casa de la Cultura on es va poder contemplar l'exposició de treballs manuals realitzats per diverses associacions de Tavernes així com una demostració de ball a càrrec de l’Associació d’Ames de Casa.

La Regidoria de Serveis Socials ha preparat un gran nombre de tallers, actuacions i activitats per aquesta setmana, entre les quals destaquen les competicions esportives.
L’alcalde, Jordi Joan, ha convidat tots els assistents a participar-hi i a gaudir de la variada oferta d’oci. A més, ha destacat que l’objectiu és homenatjar les persones grans i, per això, l’Ajuntament continuarà col·laborant perquè estos tipus d’iniciatives tinguen lloc.


Per a hui s’ha organitzat un campionat de petanca en el Parc dels Vents a les 15:30 hores. A més, demà dimecres, dia 28 a les 9:30 s’ha preparat una excursió al paratge de la Murta d’Alzira on una guia els oferirà una explicació del que veuran allí. El mateix dia, de vesprada, a les 16:30, hi haurà jocs populars en el Parc dels Vents, on els veïns podran acudir amb els seus néts i participar dels jocs junts. I, en acabar, podran gaudir d’un berenar saludable.

Per al dijous 29 s’han programat diverses activitats, com l’actuació de teatre “Maribel y Rufino, variedades a lo fino” a les 18 hores, i el concurs gastronòmic de dolços a les 19 hores. La cloenda de la Setmana Cultural i l’entrega de premis es farà a les 19:30, tot en el Centre Social Dolores Rojas, en el carrer de Gabriel Hernández, 51.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui es la xica que presidix taula junt la regidora i alcalde?

Anònim ha dit...

La Cotorra no ho sap que no diu res? Sembla mentida... tant d'endoll que diuen que té a la informació oficial municipal,amb gabinet de tornada i tot... va a ser veritat que són independents del poder!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens agraden els comentaris com eixe. Perquè demostren el poc que alguns llegiu.
Nosaltres el dia 23 publicarem com avançada i bastants dies abans dels fets

http://lacotorradelavall.blogspot.com.es/2015/10/lajuntament-dedica-una-setmana-cultural.html

Llástima que no mireu el positiu de la informació i que l'única preocupació siga criticar i tirar per terra la tasca dels demés.

Anònim ha dit...

Qui es la xica que està sentada junt a l'alcalde i a la regidora?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem quin interés tens en persones que no són de l'àmbit polític.
No el vam contestar a la primera i no ho anem a fer a la segona, però com que ací som bona gent i practiquem allò d'ensenyar a qui no sap i aquella dita xinesa que no li dones un peix per menjar, sinó que ensenya'l a pescar el donarem alguna pista: Té el mateix nom que una coneguda cançó de J.M. Serrat i és Tasoc i becària a Serveis Socials.
Ara busca't la vida.