L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 9 d’octubre del 2015

La Banda de la SIUM ha ofert el concert del 9 d'octubre





La Banda de Musica de Tavernes ha ofert aquest migdia el tradicional concert de celebració del 9 d’octubre en l’auditori de la SIUM vallera.



La Banda ha estat dirigida pel nou director Rafel M. Garrigós, i com a novetat i pensem que per primera vegada, s'ha interpretat només música del país, una selecta selecció d’obres de compositors valencians i la iniciativa així com les interpretacions han rebut molts aplaudiments dels assistents que omplien sobre la meitat de la sala.


A destacar en les interpretacions la versió de "Valencia" de Padilla, amb uns arranjaments totalment novedosos i que han agradat molt. Entre els assistents, membres del consistori en representació de Compromís, PP i PSOE.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En el blog de la dreta ja diuen fins i tot que el govern té que vore en el que toca o no toca la SIUM : Si les tonteríes volaren les d.alguns no dexarien vore el sol.