L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.639
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 61.577

divendres, 25 de setembre de 2015

Xerrada sobre "Nutrició per a les persones grans" el dia 30

 
L’Ajuntament de Tavernes organitza una xarrada sobre nutrició per a les persones grans a celebrar el pròxim dimecres, 30 de setembre en el Centre Social Dolores Rojas, del carrer de Gabriel Hernández, 51 a les 17'30 de la vesprada. 
 
La xerrada s'emmarca dins del programa d'activitats per a les persones majors que du a cap la Diputació de València i està organitzada per la Regidoria de Serveis Socials amb el títol “Hàbits de vida saludables. La nutrició en els majors”. Comptarà amb la intervenció de Belén Liñán, infermera, i l'acte estarà presidit per Noèlia Alberola, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament.

El dia 14 d’octubre està prevista una nova conferència sobre “Noves tecnologies i tercera edat”.