L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.221
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.750

divendres, 25 de setembre de 2015

Tavernes celebrarà el dia 27 el Dia Internacional de la Traducció


Tavernes celebrarà el Dia Internacional de la Traducció amb un acte a celebrar el diumenge 27 de setembre, a les 12.00 h, a la Casa de la Cultura. 

La diada enguany estarà dedicada a la traducció de llengües europees continentals i actuaran, com a convidats, Quim Sanç i L’Ajunt de la Bóta, els quals oferiran una mostra dels seus repertoris. 

En el transcurs de l'acte, tindrà lloc l'habitual lectura col·lectiva de poemes traduïts –conduïda per l'escriptora i traductora vallera Encarna Sant-Celoni i Verger on podreu participar totes i tots vosaltres. 

Encarna Sant-Celoni i Verger organitza tres actes en tres localitats del País Valencià conjuntament amb un munt de gent implicada, sobretot professionals de la translació, per tal de commemorar el Dia Internacional de la Traducció, al llarg dels quals conduirà sengles lectures col·lectives.  
Des de 1991 i gràcies a una iniciativa de la Federació Internacional de Traductors celebrem el Dia Internacional de la Traducció el 30 de setembre, dia del decés de Sant Jeroni (Eusebi Jeroni Sofroni d’Estridó), traductor de la Bíblia i patró dels traductors.
-