L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.591
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.454

divendres, 18 de setembre de 2015

Pilota valenciana adaptada de la Fundació Espurna



Un any més, fidel a la cita que té per Festes Majors, ahir per la vesprada va tindre lloc la clàssica exhibició de pilota valenciana adaptada que ofereix la Fundació Espurna en el Trinquet Municipal. Un acte molt animat, amb molts aplaudiments als jugadors que varen rebre la respectiva medalla i obsequis, així com un berenar per a reposar forces. 

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, i dels regidors del govern municipal de Compromís. 
L’acte, com sol ser habitual, va ser molt emotiu i és encoratjador vore persones majors com Pedro, Michel o Ximo, del voltant de 60 anys, gaudint de la festa i d’un acte que és una demostració de sensibilitat envers aquestes persones, circumstància que es molt agraïda per ells i els familiars. 

I en la partida algunes anècdotes , com quan Ximo va enviar la pilota a la galería i tots aplaudírem com si fos la millor jugada de Paco Cabanes “el Genovés” o quan un dels altres xiquets es dirigeix al seu profesor i li diu: “ Es que ací sols animen als de Tavernes?.

En resum, una activitat molt motivadora que permet als alumnes de la fundació participar activament en les festes de Tavernes