L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.094
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 65.103

dijous, 17 de setembre de 2015

Paella gegant per a la gent major

Unes 950 persones majors han participat avui en la paella gegant que ha cuinat Galbis d’Alcúdia en el pavelló multiusos del Vergereti que havia estat preparat, com és habitual, per acollir amb la màxima comoditat els participants.
 

L’alcalde, Jordi Joan, acompanyat de diversos regidors del govern de Compromís ha recorregut les taules i ha saludat els presents intercanviant opinions i comentaris sobre la festa, el seu estat de salut i altres qüestions. En acabar, Vicente Torres ha oferit una actuació musical als assistents.