L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 22 de setembre del 2015

Ofertes de treball al "Programa Local de Suport a l'Ocupació"


El “Programa Local de Suport a l'Ocupació”, desenvolupat per Càmera València i la Diputació de València amb el cofinançament del Fons Social Europeu  té com a objectiu principal cercar activar i impulsar l'ocupació entre els veïns i les empreses de les poblacions participants i treballarà amb els diferents col·lectius proporcionant-los les eines i recursos necessaris per a afrontar amb més possibilitats d'èxit la cerca d'un treball que s'ajuste a les seues capacitats.

Té previst realitzar a Gandia el pròxim dia 7 d’octubre un conjunt de tallers. La inscripció està oberta i diverses empreses hi assistiran per tal d’oferir ocupació en perfils concrets. Si estàs interessat a mantenir una entrevista personal, donar-te a conèixer i trobar un treball, envia el teu currículum vitae i es filtrarà entre totes les ofertes de treball de les empreses cercant el teu perfil professional i concertant una cita.

Tens tota la informació a l’enllaç:
 
-