L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 20 de setembre del 2015

Nit de disfresses: resultats i fotografies



La tradicional “Nit de disfresses” es va celebrar anit i fins bones hores de la matinada amb un gran ambient en la Plaça Major que presentava, a les 3 de la matinada, l’aspecte que podeu veure a les fotografies que publiquem. 
 
Un bon ambient que també tenia el Carrer Major durant el recorregut de les comparses participants, un total de 11, un nombre que no augmenta any rere anys i que hauria de servir per analitzar i buscar formes de potenciació en la participació, i més quan es va poder veure moltes comparses i grups disfressats que no hi havien participat en la desfilada i concurs. 


I entre les disfresses, al nostre parer, de tot: algunes amb molt bona qualitat i disfressa molt ben treballada, amb allò que suposa d’hores de dedicació, i altres fetes a última hora i de pressa. Totes, però, tenien un mateix denominador: ganes de participar i recolzar la festa, passar-s’ho bé i contribuir a que l’acte resulte atractiu, cosa que cal agrair a tots els participants amb independència de la disfressa. Allò que importa és participar-hi!!

El jurat popular va estar ben atent a les evolucions de les comparses en arribar enmig de la Plaça Major i a “la presentació” per tal de determinar un veredicte just.

El resultat final, anunciat per la regidora de festes Encar Mifsud, en l’intermedi de l’actuació de “Crash” va ser el següent: 
 
 
Els premis

1r. Premi: Vola amb mi      700 euros 
 
 

2n premi: Valkiries i Nibelung amb goma eva        500 euros
 



3r premi:  Els pirates de la vall    300 euros
 

4r premi: Pio pio         150 euros
 

  La resta de comparses participants tenen un premi de 50 euros per participar-hi
 
Pop Corn


Maquina de xiclet
 
 
 
 Tiky Pop's
 
 
 Candy Crash
 


Salud Deville




Tribu Rafiqui
 
 
OC
 

 
 
 
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo no vaig participar i tinc que dir que em vaen agradar les comparses però es va fer masa llarga la desfilada que va acabar prop de les 2 del mati.
Donar 50€ per participar no és la solució. Hi ha que fer canvis com donar més i millors premis, buscar un jurat independent, baixar l'edat minima de participació, començar abans la desfilada i la verbena o coordinar i canviar el recorregut de les comparses.

Anònim ha dit...

Jo vaig participar, i he participat altres vegades, i seguixc sense saber exàctament que fer...si és de disfreses, si és de carroces, si és de coreografía que no tens mai clar on es fa i que no veu tota la gent, sino uns pocs afortunats. Tampoc entenc el criteri que tenen les taules que formen el jurat, enguany he vist que han publicat les puntuacions, cosa que s´agraeix i sols mirant-les s´esbrinen comentaris que com tantes vegades ens han dit el "si haguerem sabut que ereu vosaltres tindrieu més punts" o ..."pensavem que era comprat" tampoc entenc que s´anuncien els premis tant tard...passades les tres i mitja i que cap membre del jurat revise les disfreses, balls i complements que durant molt de mesos o dies, alguns confeccionem. Desmotiva molt que no t´aprecien la feina i no saber ben be qui i perqué et puntua...no era la meua comparsa, pero considere que donar un cero es una falta total de respecte a gent que al menys s´ho ha currat i motivat per a ixir...lamentable el comportament d´alguns membres del jurat ara que tenim dades concretes. Els premis?...a mi personalment no m´importen, ens hem gastat vora 300 euros en material i un munt d´hores per fer les disfreses per a que ningú del jurat s´acostés a veure res. De vegades em senc com si em digueren, ale ixiu i ompliu festes. Vull pensar be i creure que segurament, els membres del jurat tampoc tenien molt clares les instruccións per fer les votacions.