L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 24 de setembre del 2015

L’Ajuntament dóna a conéixer les propostes d’inversions a la Diputació de València

 
L'Ajuntament de Tavernes ha presentat a la Diputació de València un conjunt de propostes d'inversions, on destaquen les obres de pavimentació dels camins rurals més deteriorats, la reposició del clavegueram del carrer de Sant Pere i del passeig del País Valencià, aquests per resoldre els problemes derivats de fortes pluges.

Igualment s'ha inclós una partida per a engegar la ràdio municipal i així restablir el servei d’informació local per als veïns, tal com es va comprometre el govern de Compromís en la passada campanya electoral. 

Aquestes obres s'inclouen dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) que la Diputació de València va anunciar fa unes setmanes per valor de 71,2 milions d’euros, dels quals 639.453,24 euros corresponen a Tavernes per a invertir en obres.

El pressupost del pla és íntegrament per a inversió i no per a despeses corrents, i l’objectiu és millorar la qualitat de vida dels ciutadans i crear llocs de treball. Els projectes s’han d’adjudicar abans del final d’any.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Una ràdio local? Que be, quanta falta fa. Cantarem victoria quan estiga en marxa, però ja es un pas.

Anònim ha dit...

Emitirà la radio abans d'acabar l'any? On estarà ubicada?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que no. Estarà adjudicat abans d'acabar l'any la compra d'equips. S'està estudiant la millor ubicació, segons la disponibilitat de locals que té l'Ajuntament.
Cal indicar que no la gestió ha de ser municipal, no és pot concedir. Suposem que caldrà deixar ben clar el sistema de funcionament i altres particularitats, però millor esperar a que això ho determine i informe el govern de Compromís.

Anònim ha dit...

Cotorra, podries donar mes inforamcio sobre el tema de la radio?
Com ho licitaran o qui ho portara? Quin sistema utilitzaran de gestio?
Volem saber mes sobre un tema tan important com aquest.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No hi ha res més ara. S'ha presentat el projecte perquè siga subvencionat per la Diputació, s'han fet gestions per la llicència d'emissió que no tindrà problemes, i després (abans de que acabe l'any teòricament) s'ha d'efectuar la compra d'equips.
La gestió per llei ha de ser municipal.

Anònim ha dit...

Gracies per la noticia.
Pero, ¿sabeu qui la portara? ¿Algu tindra que treballar alli no?

¿Sabeu com ho faran?