L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dijous, 17 de setembre de 2015

La UE Tavernes presenta els equips, el nou equipatge i himne del club en la commemoració del 75 aniversariSamarreta del 75é aniversari
Ahir va tindre lloc la presentació de la U.E. Tavernes i dels equips de totes les categories amb un acte amb una gran presencia d’afeccionats i familiars dels jugadors. 

Enguany era una presentación especial, car amb ella s’iniciava la commemoració del 75 aniversari del club. Es va presentar la nova camiseta amb motiu al·lusiu a l’efemèride, “Descobreix Tavernes”,  i també es va estrenar l'himne del club, que té música de Salvador Ribis i la lletra és d’Elena Grau. Un himne on té una gran presència la dolçaina, el nostre instrument nacional, i que va ser cantat.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, que va donar les gràcies per haver estat convidat i que va dir acudia no només com a representant màxim de la corporació sinó de la ciutat en recolzament al club i a la celebració. 

Va desitjar sort a tots els equips, però va remarcar que la sort cal buscar-la i això es fa amb el treball. Especialment als menuts es va demanar que convisquen amb l'esport, amb l’equip i que sapiguen que alla on vagen, i ara més amb la nova samarreta, representaran al nostre poble. 

I com a final va tindre un recordatori i agraïment als pares i mares, perquè sense el seu esforç no seria possible muntar tants equips.