L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dijous, 17 de setembre de 2015

Gran recital de Quim Sanç a la Plaça del PradoAquesta nit, a la Plaça del Prado el cantautor Quim Sanç, acompanyat per Mercè Banyuls, ens ha oferit un recital, del qual hem gaudit un muntó i amb un carácter reivindicatiu de la nostra música i la nostra llengua. 

Quim ha presentat una a una totes les seus cancons, amb la qual cosa ha permés comprendre millor la intenció, l’objectiu i tots els sentimens que plasma en lletres acurades, ben treballades, valentes, reivindicatives… Era una esperança fa un temps en la nova cançó valenciana, i una realitat completa avui en dia.

1 comentari:

Xelo Palomares ha dit...

Gran músic, amb una veu preciosa, unes lletres amb trellat, i a més bona persona! Que conste que no soc família, sols una admiradora com de segur que en tindrà molts més.