L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.151
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.708

dijous, 24 de setembre de 2015

En quines mans estava l'administració valenciana fa uns mesos?Sense obrir per no poder-se usar.
El govern del PP d’Alberto Fabra va comprar en novembre del 2001 un total de 3.200 ordinadors per renovar els jutjats valencians. Van costar 2’5 milions i no s’han posat en funcionament i estan emmagatzemats a una nau de Riba-roja (València). 

Usen com a SO base Windows7, totalment incompatible en el sistema que usa Justícia molt antiquada per a aquests ordinadors. Ara, el nou govern ha de treballar per modernitzar la xarxa informàtica i així donar-los una utilitat, uns treballs que duraran un mínim de sis mesos. 

Però.... en quines mans estava el govern valencià?