L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 16 de setembre del 2015

Els vallers han tret 538 tiquets per a la Nit de les Paelles

Una imatge de l'any passat

Un total de 3.228 euros rebrà l’ONG “Solidaritat amb el Tercer Món” en concepte de recaptació de la “Nit de les Paelles”, un acte festiu que enguany, com és sabut, canvia d’ubicació i passa a celebrar-se al Vergeret. 
Per tant, i si tenim en compte que cada paella per a 10 persones suposa el pagament d’un tiquet de 6 euros, vol dir que són 538 paelles les que teòricament van a cuinar-se la nit de divendres i en la zona on es munta el Festivern i els seus voltants poden acudir sobre les 5.000 persones. 

El repartiment dels ingredients s’ha anunciat de 7 a 9 de la vesprada en el mateix lloc i com a fi de festa actua l’Orquestra Titánic.

7 comentaris:

el setial ha dit...

Us hem trobat molt a faltar! Benvinguts de nou!

Anònim ha dit...

COTORRA JA ERA HORA

Enric Estuch i Ferrando ha dit...

Bon viatge en esta nova singladura

Anònim ha dit...

Benvinguda voladora!

Anònim ha dit...

Sabeu que donen? Altres anys el ticket portava escrit el que donaven carn, arros,... però este any no diu res.

Anònim ha dit...

A que es degut el canvi d'ubicació del lloc de celebració de les paelles?? Incomprensible que els veïns de la zona del Passeig Colón seguim carregant amb tots els grans actes (i les molèsties que això ocasiona) durant tot l'any. Botellons, brutícia, actes vandàlics, locals d'oci i de festa, impossible descansar els caps de setmana per soroll... Tot l'any eh! Quan és festa perquè és festa, i quan no, perquè no... Si treballes et fots, i si estàs de descans també. Lamentable!! Amb Compromís que poc a poc va convertint-se en el "CiU valencià", en alguns aspectes, ens acostem a la diferenciació social entre ciutadans de primera i de segona classe...

Anònim ha dit...

Porta , oli, arròs, sal, safrà, pebre, all, costelletes, pollastre, fesols