L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.221
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.750

diumenge, 20 de setembre de 2015

El voluntariat ambiental actua en el terme de Tavernes
El Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals del Grup Muntanya Valldigna està actuant a Tavernes de la Valldigna comptant amb les ajudes de la Conselleria de Governació i Justícia i la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament. 

La principal tasca és informar de tots els incidents i les anomalies que troben els voluntaris, cosa que fan mitjançant la Línia Verda, mitjà de comunicació que ha posat l'ajuntament de Tavernes en la seua web a la disposició dels ciutadans i entitats perquè puguen comunicar incidències en el medi natural dins del terme municipal.

Altres tasques dels voluntaris són la de prevenció d’incendis forestals, vigilància i control de paratges naturals i camps, el control d'abocaments incontrolats de fem, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

La Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldigna veu com a molt positiu que continue el el Voluntariat Ambiental a Valldigna i Xavi Català, encarregat de la secció, ha destacat el treball que s'efectua al llarg, amb una tasca molt important per tal d'evitar qualsevol incendi a la comarca. Cal agrair als voluntaris la inestimable tasca realitzada i s'anima als ciutadans a incriure's com a voluntari.
-