L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 22 de setembre del 2015

El govern del PP va finançar amb 61.403 euros la trama Punica


Compromís ha fet públic que el govern del PP va finançar amb 61.403 euros públics els primers passos de la Púnica i que aquesta trama va tindre origen a terres valencianes abans de fer el salt a Madrid.

Compromís ha tingut accés mitjançant petició de documentació al Consell a les factures pagades per la Generalitat Valenciana a la xarxa corrupta coneguda com Púnica. Les reiterades peticions de documentació a l’anterior govern del PP mai no foren satisfetes i ha estat després d'una nova petició després les eleccions quan s'ha aconseguit la còpia dels pagaments de l’administració valenciana a Púnica. 

Els documents revelen que els anys 2010 i 2011 la Conselleria de Medi Ambient amb Juan Cotino de conseller, la Conselleria de Solidaritat, amb Rafael Blasco al capdavant i la Conselleria d’Educació quan era conseller Alejandro Font de Mora pagaren 61.403 euros a l’empresa d’Alejandro de Pedro "EICO Online Reputacion Management".

En moltes ocasions les factures no es pagaven a través d’Hisenda, com estipula la normativa vigent, sinó que eren satisfetes de forma immediata per les mateixes conselleries mitjançant pagaments de caixa fixa. Els conceptes revelen que es tractava de presumptes tasques realitzades per De Pedro relacionades amb internet per a estes conselleries.Compromís assenyala que “com es desprèn de la investigació de la causa judicial oberta, De Pedro facturava a l’administració per uns conceptes quan presumptament el que acabava fent són feines per a les campanyes electorals del PP, així s’arribaren a cobrar eixos 4.000 euros per obrir un compte de Facebook i Twitter o els 6.000 euros per fer recerques en Google".