L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.221
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.750

dilluns, 21 de setembre de 2015

"Chao Chochín" va portar a la Plaça Major l’ambient eròtico-festiu del cabaré valencià.


El musical “Chao Chochín” és un homenatge al teatre xinés de Manolita Chen i recupera la revista i les varietés de l'època a l'estil valencià. L'espectacle cerca recuperar "l'esperit de la gent del poble que arribava a València per a veure revista i varietés" i ens recorda la companyia de teatre xinés de Manolita Chen.

La companyia “Las Reinas Magas" presentava als actors Eugeni Alemany, Silvia Rico, Ana Conca, Marta Chiner i Manolo Maestro, a la directora María José Peris, l'encarregat de vestuari, Miguel Carbonell, i dissenyador artístic i d'escenografia, Carlos Montesinos.


El musical és una "revisitació" de les varietés, amb un repertori variat que va incloure folklore, òpera i música moderna, amb temes com 'La violetera', 'Complainte de la butte', 'Love for Ix' o 'Dueto buffo de due gatti' de Rossini, és a dir, números que es produïen en aquell temps però vistos des de la realitat actual.

Una obra, per tant, amb un marcat caràcter eròtico-festiu on és veuen retratats els ambients de la ciutat de València de fa temps encara que no ens hem de quedar amb la frivolitat del teatre de cabaré sinó amb la fonda reflexió sobre el moment actual del món de l’escena.


A destacar també l’espai escènic com a reflex del món del cabaré i varietats, amb uns decorats artesanal, pintats a mà, i el bon resultat general a pesar que és una obra que ha passat de l'escenari del Teatre Talia a l’entaulat de la Plaça Major de la nostra ciutat.