L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 29 de setembre del 2015

A partir d'avui, dia 29, es repartirà producte contra la mosca del Mediterrani



El regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela, ha donat a conéixer que a partir d'avui, 29 de setembre i fins el 8 d’octubre es durà a cap el repartiment de producte per a lluitar contra la denominada “mosca del Mediterrani” (ceratitis capitata) en el local de la Cambra Agrària de la Plaça Major en horari de 6 a 8 de la vesprada. El producte és el “Karate Zeon 1’5% plus” i està subvencionat. 

El regidor ha indicat que la campanya està dirigida a les varietats primerenques (navelina, tomatera, oro grande, clementina fina, navel, clemenules, newhall, caracara, salustiana i nova) i es donarà al propietari el tractament individualitzat per a una superfície de 4 fanecades i només s’hauran de tractar els horts que donen producció amb una periodicitat de 10 dies entre tractament.
 

Les instruccions donades per la Conselleria d’Agricultura indiquen que cada motxilla ha de servir per a 3-4 fanecades i ha de ser confeccionada amb 100 cc de producte i 100 cc de proteïna hidrolitzada. La polvorització trampa dels arbres es farà seguint el mètode de “parxeo” i en el cara sol, és a dir la part que mira a migdia, i en una superfície sobre el metre quadrat en cada arbre.