L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 22 de juliol del 2015

ACTUALITZAT: Una forta ventada tomba una palmera a l'Avinguda de la Marina


Una forta ventada, coincidint amb el pas per la platja d'un front de tempesta que ha deixat vore a la llunyania algun llamp, ha trencat pel mig una de les palmeres que adornen la passarel·la i zona d'aigua que hi ha enfront de les dependències municipals, a l'Avinguda de la Marina. 
El trencament de la palmera, un exemplar gran i de bona alçada, s'ha produït per la meitat de l'estípit com a conseqüència d'una forta ràfega de vent (vore detall a les fotografies de davall). La part superior de la palmera, com es pot apreciar a les fotografies, ha caigut damunt de la passarel·la causant diversos danys materials i la consegüent alarma entre els veïns, que s'han tranquil·litzat en observar que no hi havia danys personals.

Al lloc ha acudit efectius dels cossos de seguretat i la regidora de serveis municipals Llum Sansaloni, que han pres les mesures per iniciar els treballs de retirada. Muntat el dispositiu escaient, i amb l'ajuda d'una grua s'ha procedit a retirar la palmera, de tal forma que sobre un poc més de les 9 de la nit la situació estava normalitzada.






4 comentaris:

Anònim ha dit...

Demà igual a Les Provincies diuen que l'Ajuntament no havia pres cap mesura per evitar coses aixi si fa molt de vent. Al menys fotos estaven fent-ne.

Anònim ha dit...

Un veí de Tavernes va anar ahir de matí a l'ajuntament per advertir que aquesta palmera estava molt carregada de dàtils i es menejava molt, que calia que la buidaren per a evitar mals majors. I la persona a la que el van adreçar va pendre nota. I mira per on hui ha caigut...

Anònim ha dit...

No va fer tant de vent pa que caiguera,el que pasa es que ja som masa altes i estan mal per lo del picudo,masa palmeres deurien de anar tallant-les a poc a poc i posar arbres mes bonic i que feren sombra,este poble pareix Elx de tanta palmera,com que el anterior govern tenia amistat en el que les plantava pues ale palmeres en tots el llocs,la sort era que no pasaba ningu perque es un lloc molt transitat i mes a eixes hores,pero lo dit que vagen plantejant-se el llevarles a poc a poc.

Anònim ha dit...

D'acord amb l'últim anònim,però les palmeres del passeig de la mar no venen de l'anterior govern amb amistats,sino molt anteriors,de quan es va fer el passeig. Les catifes verdes i blaves per no haver de plantar res a un jardí sí que són del govern anterior que és el mateix de ara,i que també té empreses amigues.Amigues i familiars.