L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 11 de juliol del 2015

Presència de Tavernes a les Corts i al govern valencià.

Les eleccions del 24M van significar un canvi important al País Valencià, sobre tot en allò que implica de canvi en el govern de la Generalitat i l’ascensió al Consell Valencià de l’equip que formen PSOE-Compromís, recolzat en les Corts Valencianes sense participar-hi per Podemos. 

A hores d’ara, quan el govern valencià està pràcticament tot nomenat, podem dir sense dubte que Tavernes, és una de les ciutats més representades en el nou govern i instituciones valencianes. 

A l’elecció com a diputat autonòmic de l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan i Huguet, de Compromís, ara cal sumar dos nomenaments també per Compromís en el Govern valencià en forma de Directors Generals. 

Així, dins de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha estat nomenada Directora General d’Inclusió Social, la vallera Helena Ferrando i Calatayud.
També i dins de la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha estat nomenat Director General d’Avaluació Urbanística, Territorial i Ambiental del Planejament, Josep Lluís Ferrando Calatayud, de Tavernes i germà de l'anterior directora general. 
Els dos directors generals són fills dels mestres que foren del CEIP Alfàndec, Josep Ferrando Blasco (q.e.p.d) i Helena Calatayud, filla de D. Víctor Calatayud, el mestre que ha donat el seu nom a l’Escola Infantil Municipal. 

La nostra enhorabona i els desitjos de que la seua tasca siga profitosa per als valencians i valencianes i per al nostre país.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona als dos

Estruch ha dit...

Una bona noticia per a La Vall